LEB Or

Hàbits saludables amb la Gasol Foundation i el Girona

“Aquest és un pas més per fer del club un projecte integral més enllà de l’esport” diu Marc Gasol

Els equips de la base del Girona integren la promoció d’hàbits de vida saludable als seus entrenaments, mitjançant el projecte Alley-oop, la primera edició del qual ha arribat a un centenar de jugadors i jugadores. “Des del Bàsquet Girona volem que el bàsquet sigui una eina amb què millorar la qualitat de vida dels jugadors i jugadores, del cos tècnic i també de les famílies: és a dir, de tota la comunitat educativa” destaca Marc Gasol. El president del club i cofundador de la fundació que lidera amb el seu germà Pau hi aprofundeix: “El projecte ens permet fer precisament això: potenciar els quatre pilars dels hàbits de vida saludable (activitat física i esport, alimentació saludable, somni i benestar emocional) de manera natural als entrenaments i continuar construint un món més saludable i sostenible”.

El projecte es va iniciar el curs passat en 14 clubs esportius de tot l’estat, situats en entorns de vulnerabilitat socioeconòmica. El programa el formen entrenaments, formacions i activitats dirigides a introduir, millorar i potenciar els hàbits saludables a través d’activitats específiques del bàsquet, que s’adapten a les seves dinàmiques.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) estima que l’obesitat infantil afecta 124 milions de nens i nenes que tenen de 5 a 19 anys a tot el món. A Espanya, 1 de cada 3 menors d’entre 8 i 16 anys pateix excés de pes o obesitat segons l’estudi PASSOS de la Gasol Foundation.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)