NBA

Els Grizzlies arriben a dominar de 55 punts als Warriors

Els Warriors han anat a mig gas tot i que dominen la sèrie 3-2 i poden sentenciar al Chase Center

Els Grizzlies han sorprès aquesta matinada amb una pallissa inesperada contra els Warriors (134-95) en un partit on els de Memphis han arribat a dominar de 55 punts de diferència. Els de Stephen Curry, que només ha jugat 25 minuts (14 punts amb 3/8 triples) han estat sense intensitat ni activitat pensant més en el sisè partit de la sèrie -ara van 3-2 pels Warriors- que disputaran al Chase Center i que pot ser el definitiu per ser a la final de la Conferència Oest. Pels Grizzlies ha tornat a ser baixa Ja Morant lesionat però Tyus Jones, Desmond Bane o Jaren Jackson Jr. han acabat amb 21 punts cadascú d’ells.

En l’altra semifinal de la Conferència Est els Bucks han donat un cop de puny sobre la taula quan més pressió tenien i han recuperat el factor pista (3-2) guanyant al TD Garden (107-110) amb un darrer quart espectacular on han remuntat. Antetokounmpo, amb 40 punts i 11 rebots, ha estat la gran estrella secundat per Jrue Holiday (24+8). Pels Celtics Jayson Tatum (34) i Jaylen Brown (26) han estat els més destacats però insuficients.

Jokic, MVP

D’altra banda, l’NBA ha anunciat que Nikola Jokic ha estat escollit el millor jugador de la temporada a la lliga. Ha fet unes mitjanes de 27,1 punts, 13,8 rebots i 7,9 assistències com a gran estrella dels Nuggets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)