LEB Or

Els quarts, de franc amb reserva

LEB Or. Els abonats del Girona no hauran de pagar per veure els partits de la primera fase del ‘play-off’ a Fontajau, dijous i dissabte de la setmana que ve, si guarden el lloc des de l’app

El dijous 26 de maig a les 20.30 h i el dissabte 28 a les 19 h. Són els dies i hores dels dos primers partits dels quarts de final que el Girona jugarà a Fontajau, un cop assegurat el factor pista al play-off amb el triomf de divendres contra l’Estudiantes (70-68). El club de Marc Gasol vol valorar la fidelitat dels seus abonats i els ofereix ser als dos partits de manera gratuïta, amb l’únic requisit que reservin el seu seient dins d’un termini després del qual s’alliberarà la localitat.

Les dates per a les reserves s’anunciaran en les pròximes hores i es faran mitjançant l’app del Bàsquet Girona. Els aficionats que no tinguin abonament podran comprar les entrades per a un o els dos partits alhora. Si hi ha un cinquè partit serà el 9 de juny i es repetiria el procés.

Els quarts són al millor de cinc, el rival se sabrà divendres, i la final a quatre, el 18 i el 19 de juny. El club gironí és un dels candidats a organitzar-la.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)