NBA

Els Mavericks salven el primer ‘match-ball’ contra els Warriors (119-109)

Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, Nikola Jokic, Devin Booker i Jayson Tatum, el millor cinc de la NBA 2021/22

Primera victòria dels Dallas Mavericks en la final de la conferència Oest, per 119-109 contra els Golden State Warriors (119-109) que situa l’1-3 en la sèrie, que aquest dijous torna a San Francisco amb la història recordant que en 146 ocasions l’equip que anava 3-0 acaba superant l’eliminatòria i la remuntada encara no s’ha vist mai. Ruixat de triples dels locals (20/43) i de pluja a l’exterior del pavelló, afectat per uns degoters que feien endarrerir l’inici del tercer quart. 30 punts i 14 rebots de Luka Doncic, que lligava el triomf en un darrer quart en què els texans començaven 29 punts per sobre i veien com els californians s’acostaven a 8.S Stephen Curry (20 punts), el màxim anotador dels Warriors, que es quedaven amb 10/28 triples.

La NBA ha anunciat el millor cinc de la lliga: Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, Nikola Jokic, Devin Booker i Jayson Tatum. El grec, de 27 anys, en du quatre seguits en l’equip ideal i és l’únic que ha rebut els 500 punts possibles. Cap dels jugadors supera els 27 anys, un fet que no passava des de la temporada 1954/55. Joel Embiid, Ja Morant, Kevin Durant, Stephen Curry i DeMar DeRozan formen el segon millor cinc i en el tercer hi ha Karl-Anthony Towns, LeBron James, Chris Paul, Trae Young i Pascal Siakam.

“No parlaré de bàsquet, cap pregunta de bàsquet té importància” deia Steve Kerr, entrenador dels Golden State Warriors després del partit sobre la matança en una escola de Texas, a 600quilòmetres de Dallas. “50 senadors a Washington ens tenen com a hostatges” diu l’entrenador criticant la posició dels representants del Partit Republicà sobre la facilitat d’accés a les armes als EUA. “No crec que hi hagi res pitjor. És un desastre i no hauria de passar enlloc” s’hi afegia Luka Doncic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)