LEB Or

El Girona, candidat a ser l’amfitrió de la ‘final four’

La candidatura del Bàsquet Girona perquè el pavelló municipal Girona-Fontajau sigui el marc de la final four de la LEB Or, el cap de setmana del 18 i 19 de juny, és un fet. El club de Marc Gasol, amb el suport institucional de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya, l’ha presentat a la FEB, que fins que no es coneguin els quatre equips que hi participaran no diu on es fa. Per tant, la seu no es farà pública fins que es resolguin les eliminatòries de quarts de final que comencen aquest dijous i que es poden allargar fins el divendres 10 de juny.

El Girona, agraït amb el suport de les institucions, diu que la seva és “una proposta molt treballada i té la il·lusió d’organitzar l’esdeveniment, que tindria un gran impacte social i econòmic en la demarcació de Girona”. La federació espanyola, que es queda amb la meitat de la recaptació per les entrades, tenia assumit que si l’Estudiantes no pujava directament a l’ACB Madrid seria la seu de la final four. La coincidència amb les dates de la final de l’ACB, amb l’equip de Pablo Laso segon en la fase regular, fa que si la lluita pel títol estatal és entre els blancs i el Barça el tercer partit sigui el dia 17 i, el quart, el 19 al mateix pavelló on juga el club col·legial, el Wizink Center.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)