LEB Or

“En Marc brilla i tothom suma”

Les reaccions El vestidor del Girona, satisfet de poder començar la sèrie amb una victòria fonamentada en el seu senyal d’identitat en el joc: la defensa

“La primera meitat ha estat marcada pel nivell defensiu de tots dos equips, sobretot en el segon quart. En el tercer hem sortit molt consistents al darrere i ens ha donat bones lectures en atac”, deia Jordi Sargatal del triomf, que explicava per haver pogut moure la pilota i sobretot haver pogut córrer: “Ens agrada.” “Tothom suma, en Marc és qui més brilla però té bons acompanyants”, deia l’entrenador sobre el paper de Jawara, Fjellerup i Franch; els noms que ell mateix destacava.

“Era important començar amb bon peu i de fet encara queda molt, hem de descansar i mirar d’aconseguir la segona, no tenim excusa i hem d’estar preparats per dissabte”, deia Èric Vila, content per la victòria. Al mateix vestidor gironí, el capità, Albert Sàbat, destacava: “Hem lluitat tot el partit per arribar al final amb bones condicions i per petits detalls no hem pogut marxar una mica de més.” “No hi pensem i per a tots dos equips serà el mateix; a partir d’ara ja preparem el proper partit”, hi afegia el base de Llagostera. “Hem fet el primer pas, això no s’acaba”, destacava Josep Franch, que reflexionava: “Depenem de la defensa, i després podem fer el joc que ens fa sentir còmodes.”

“En el tercer quart han estat a un nivell de contacte altíssim i ens ha costat agafar el ritme. Al final hem fet una aposta arriscada en defensa i Jawara ens ha fet el triple”, es resignava Sergio García, que confia que demà el Corunya tindrà més encert en el tir exterior per mirar de marxar amb la sèrie empatada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)