LEB Or

Marc Gasol: “La prioritat és seguir creixent”

“La prioritat és seguir creixent com a equip: seguir evolucionant com a grup, fora de casa en els últims partits no hem tingut grans sensacions. Des de Palma, Melilla òbviament, Alacant tampoc va ser un partit fluid... Tenim ganes d’oferir una concentració al nivell d’un partit de play-off fora de casa” diu Marc Gasol en la prèvia del Corunya - Girona el tercer partit dels quarts de final de la LEB Or que el conjunt gironí domina 2-0 i que són al millor de cinc.

“Consistència sobretot en defensa i ser forts mentalment” és la recepta del pivot, que malgrat reconèixer les bones sensacions mostrades dijous i dissabte passat a casa, adverteix: “No et pots relaxar. La complaença és molt perillosa en l’esport i has de tenir sempre la mentalitat de millora i creixement constant. Estem en l’exigència màxima”. “”No pensem en diferència de punts sinó en la manera de defensar-los, mantenir-los en tirs difícils i possessions molt llargues i amb molt esforç i després trobar les nostres opcions en atac i que no ens dominin el partit amb quin tipus d’atac juguem” apunta el president del Girona.

“Estem a un pas, a un partit més. Això és obvi i ens ho mereixem perquè a casa ho hem fet molt bé. Per això és important el factor pista, el públic ens ha ajudat molt i ara hem d’anar a allà i seguir fent la feina” apunta Gasol sobre la sèrie, que en referència el tercer partit pronostica un nivell de contacte alt com en els anteriors. “En atac seran més directes, espero un partit molt complicat en el què haurem d’estar molt concentrats” hi afegeix Gasol sobre el conjunt gallec.

“Ho estem vivint molt bé, l’ambient és espectacular. Els jugadors ens centrem en jugar i seguir creixent, la millora constant, no tant en objectius com l’ascens que en tot cas serà una conseqüència” apunta sobre la il·lusió perquè Girona torni a l’ACB que s’ha instal·lat en l’entorn del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)