Lliga femenina

Erica McCall, l’estrella del proper Avenida

L’Avenida aposta per Erica McCall (1,88 m, 1995) com a referència en el joc interior fent parella amb Julia Reisingerová al cinc inicial. La nord-americana, germana de DeWanna Bonner –jugadora que ha marcat la darrera dècada i que entre altres hapassatpel Rivas (2010/11) i l’Avenida (2011/12)–, jugava al Besiktas (18 punts i 11,5 rebots de mitjana) el darrer curs i, abans, havia estat quatre temporades al Szekszard hongarès, a qui l’Uni va eliminar en l’Eurocopa el 2019 en una de les nits més memorables a Fontajau. Aquell dia va ser la màxima anotadora del partit (21) que donava accés a l’equip gironí als quarts de final (80-73 a la pròrroga).

El conjunt castellà ja ha fet quatre incorporacions Jovana Nogic i Aleksa Gulbe a més de la que ha de ser la parella titular al joc interior i, de la plantilla que ha guanyat la lliga i la copa, segueixen Sílvia Domínguez, Maite Cazorla, Andrea Vilaró, Leo Rodríguez i Mariella Fasoula.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)