LEB Or

El Força Lleida no aprofita la primera oportunitat a Càceres (86-71)

El Càceres allarga la sèrie de quarts de final que l’enfronta al Força Lleida, que arribava a Extremadura amb el 2-0 i que aquest diumenge (20 h) té una segona oportunitat de classificar-se per a la final a quatre sense jugar-se l’accés en el cinquè i definitiu partit, que seria divendres dia 10 a l’Espai Fruita. L’equip de Gerard Encuentra no ha anat mai per davant i s’ha vist superat per l’encert en el tir exterior: 13-9 en triples.

La posada en escena local deixava el conjunt lleidatà a remolc (9-2), amb els verds disposant d’una màxima de 12 al primer quart (25-13). L’acció de Cleare sobre la botzina abans de la mitja part (45-33) quan Schmidt enfilava la màxima des de 6,75 m (45-31) esperonava els lleidatans, que amb els triples de Marcos i Schreiner a l’inici del tercer quart ajustaven el resultat (47-41). El Càceres tancava el tercer quart amb la barrera psicològica (62-52) malgrat el segon triple de Michael Carrera (60-52).

La diferència a l’últim quart es disparava amb els triples dels verds, que superaven la vintena de marge (79-57 triple de Dukan)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)