LEB Or

Fontajau ha de ser gironí

Bàsquet. LEB Or. La federació espanyola anuncia que posarà a la venda les entrades de la ‘final four’ dels pròxims 18 i 19 de juny a partir de dissabte, quan ja se sabran els quatre aspirants

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va comunicar ahir que les entrades per veure la final four que es farà a Fontajau els dies 18 i 19 de juny es posaran a la venda dissabte per internet. L’ens federatiu va confirmar que no posarien els abonaments a la venda fins que no se sàpiga el quart participant que lluitarà per l’ascens a l’ACB. Una de les qüestions que han quedat clares en el club gironí i és que tota la responsabilitat del ticketing de l’esdeveniment és exclusivament de la federació espanyola i les localitats dels abonats no tindran validesa per aquesta final four. El Bàsquet Girona jugarà a casa perquè, tot i que l’Estudiantes ja ha anunciat que organitzaran el viatge i els seguidors madrilenys ja han viatjat aquest curs a diferents pavellons, el club que pot tenir més aficionats després del Bàsquet Girona seria el Lleida. Movistar, que acaba de posar el nom al pavelló de Magariós a canvi de tres milions d’euros, ajudarà al desplaçaments de seguidors madrilenys.

ELS VESTIDORS

Per a l’equip és una gran notícia poder jugar davant la nostra afició a Fontajau per poder assolir el somni de l’ascens a l’ACB
Per a la ciutat és un esdeveniment important i estic convençut que el públic es bolcarà totalment amb la ‘final four’
El club està treballant perquè el públic pugui ser important per a nosaltres
Txemi Urtasun
escorta del b- girona
Patrocini

El seu rival a semifinals, avui: Lleida o Càceres

Avui (21 h, Esport3) es disputarà al pavelló de Barris Nord de Lleida el cinquè i definitiu partit dels quarts de final entre l’ICG Força Lleida i el Càceres. Qui guanyi serà el rival del Bàsquet Girona a la semifinal de la final four. Aquest curs a la lliga regular el Bàsquet Girona va perdre a Lleida (86-65) i, després, va sotmetre l’equip lleidatà a Fontajau també amb contundència (97-80). Contra el Càceres va perdre a la pista extremenya (62-59) i després va guanyar a Fontajau (86-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)