Lliga femenina

ERC proposa a Laia Palau per rebre la Medalla d’Or de Barcelona

ERC proposa lliurar la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona a l’exjugadora de bàsquet Laia Palau (Barcelona, 1979). Ho ha anunciat la portaveu adjunta del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, en la roda de premsa de presentació de les iniciatives que porten a les comissions plenàries que se celebren aquesta setmana.

Alamany ha assenyalat que encara que Palau ha estat “molt lligada” a l’Uni Girona en la seva carrera esportiva, la jugadora “va néixer a Barcelona i va començar la seva carrera aquí” i “està molt contenta” que des de Barcelona reconeguin els seus mèrits esportius. “És el moment d’enllaçar l’esport amb el protagonisme que sempre han tingut les dones, que no obstant això han estat menys visibles”, ha afegit Alamany.

A més de ser la base de l’Uni Girona, Laia Palau va ser internacional absoluta des de 2002, i capitana des de 2014, de la selecció espanyola, de la qual és la jugadora amb més internacionalitats de la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)