LEB Or

“Ara, vull gaudir del moment”

Marc Gasol. L’heroi de Fontajau admet que dissabte es va veure fora de la final per la lesió al genoll

L’ascens té un nom i el sap tothom: Marc Gasol. El president i jugador del Girona va admetre que dissabte, després de la semifinal del Lleida, estava fora de combat per a la final “Tenia el genoll molt inflat i em costava caminar. Aquest matí, ho he pogut fer una mica i, a poc a poc, m’he sentit millor. No em volia perdre el partit de cap manera. Veurem el genoll com respondrà a partir d’ara, però, sobretot, el que vull fer és gaudir del que hem fet, i ja pensaré més endavant si jugo una temporada més.”

El jugador va incidir en les seves dues característiques principals com a jugador i com a president. “Quan jugo o entreno, soc molt exigent. En tots els detalls. Agraeixo, avui precisament, a l’equip tècnic i als jugadors que m’hagin suportat, perquè soc molt pesat en això.” En canvi, com a president, es defineix com a “més pacient”: “Ho miro tot més a llarg termini, tot i que l’esforç i el compromís són innegociables en aquest club.” Gasol, nomenat MVP, va admetre que va mirar de guardar energia per quan arribessin els minuts finals.

El jugador, que va marxar a l’NBA des de l’Akasvayu (2007/08), va recordar que el seu projecte a Girona ja té vuit anys i que ha anat fent passos ferms i “amb objectius clars”. No va passar per alt, en plena celebració, remarcar l’acord amb l’Uni Girona per compartir la base en els equips femenins. “El treball hauria seguit si haguéssim perdut, però ara estem més en el focus. Gent que no havia viscut aquesta experiència ens ajudarà a ser millors. El que volem no és només promoure el bàsquet, sinó l’esport. Aquests dos dies amb la festa que s’ha viscut amb tots els aficionats s’ha vist què és capaç de generar l’esport. Girona tindrà dos equips de bàsquet a l’elit. Tot això hi ajudarà.”

L’entrenador, Jordi Sargatal, va assenyalar que havia viscut el dia més feliç de la seva vida. “El partit l’hem guanyat des de la defensa. No hem pogut córrer tant com ens agrada, però en la primera hem trobat bons tirs. Després, ens ha costat més, però hem resistit.” El tècnic no va poder ni acabar la roda de premsa ja que la sala va ser envaïda pels jugadors, que el van ruixar amb cava.

ELS VESTIDORS

Dissabte, no podia ni caminar; no em veia jugant la final, però tampoc me la volia perdre
Marc Gasol
jugador del girona
Potser és el dia més feliç de la meva vida. Veure així Fontajau ha estat increïble
Jordi Sargatal
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)