Eurocopa

El Joventut avançarà l’horari dels partits a Europa al Palau Olímpic

Bàsquet. Eurocopa. El Joventut, que es retrobarà amb vells rivals dels últims anys, jugarà els partits a les 20 h o 20.15 h, en lloc de les 21 h com el curs passat, perquè l’afició hi pugui anar més

El Joventut ja sap quins rivals tindrà en la lligueta de l’Eurocopa que començarà l’11 d’octubre i la lliga regular acabarà el 29 de març. El club avançarà l’horari dels partits de les 21 h a les 20 h o 20.15 h perquè hi pugui anar més gent entre setmana. El debut verd-i-negre serà a Badalona contra el Brescia italià mentre el primer desplaçament serà la setmana següent a la pista del Frutti Extra Bursaspor, la gran revelació de la temporada passada arribant fins a la final.

La Penya jugarà contra el Venècia, el Lietkabelis lituà, el Cedevita Olimpija Ljubljana eslovè –on hi ha l’ex Penya Alen Omic–, el Frutti Extra Bursaspor turc, el Bourg francès, el Ratiopharm Ulm alemany –botxí a vuitens–, el Brescia italià, el Cluj-Napoca romanès –on juga l’ex verd-i-negre Patrick Richard– i el Prometey ucraïnès, que, com que Ucraïna està en guerra, jugarà a Riga (Letònia).

La primera fase és una lligueta, els vuit primers classificats passaran als vuitens de final i el format de competició serà el mateix que el curs passat. A partir dels vuitens de final les eliminatòries seran a partit únic a la pista de qui hagi tingut més bons resultats en la lligueta prèvia. La Penya, sense el València, la Virtus de Bolonya i el Partizan, és una de les favorites. Els de Carles Duran començaran la pretemporada el 22 d’agost i un mes després jugaran la Supercopa ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)