Més bàsquet

Acord del GEiEG amb el Col·legi Les Alzines

“Potenciar els seus projectes de formació a través del bàsquet femení” és l’objectiu amb què el GEiEG i el Col·legi Les Alzines estableixen un acord de col·laboració per al curs que ve, el primer després que l’entitat grupista i l’Uni Girona posessin punt i final a cinc anys de col·laboració en els equips de base.

“Formar i educar en l’àmbit global de les jugadores a través dels coneixements esportius i la transmissió de valors. Aquest és el pilar fonamental del nou acord de col·laboració entre el Grup Excursionista i Esportiu Gironí i la Institució Col·legi Les Alzines de cara la propera temporada, i a través del qual, les dos entitats vincularan els seus equips de base” apunta la nota de les dues entitats, que amb el nom GEiEG-Les Alzines comptaran amb jugadores des de 3r de Primària fins a 1r d’ESO.

“Estem molt satisfets de col·laborar amb el GEiEG perquè permetrà a les nostres jugadores entrenar i competir en un club de qualitat, que busca formar esportistes en valors igual que nosaltres eduquem als alumnes” diu Esther Latre, la directora de Les Alzines, que a més de bàsquet fa tennis i gimnàstica. “Cuidarem conjuntament les nostres bases de bàsquet femení, no només des de la pràctica esportiva, si no de la transmissió de valors” apunta el president del GEiEG Francesc Cayuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)