ACB

Laprovittola, fins al 2026

Bàsquet. Renovació de l’argentí, després del seu primer any com a blaugrana, per consolidar la direcció d’equip amb Satoransky

“El curs passat vaig fer un pas endavant i el club torna a confiar en mi per molt temps. Mai abans m’havia passat”, va dir Nico Laprovittola (1,90 m, 1990), que serà blaugrana fins al curs 2025/26. El base argentí, escollit en el cinc ideal de la darrera lliga ACB en la posició d’escorta, en què va tenir el seu millor rendiment –9,3 punts, 2,5 assistències i 1,7 rebots en només 20:13 de mitjana, amb un 37,2% en triples (el seu rècord són els vuit contra el Baskonia al març)–, es mostrava feliç per la renovació. En la lliga va disputar 89 dels 90 partits possibles. En l’Eurolliga, va acreditar 9,6 punts (44% des de 6,75 m), 3,1 assistències i 1,8 rebots en vint minuts per partit.

“Anem a totes, queden moltes coses i espero guanyar molts títols aquí”, hi va afegir Laprovittola, que va arribar la temporada passada al Palau després de dos anys al Madrid. Abans, havia estat jugador de la Penya –va ser-hi MVP de l’ACB–, l’Estudiantes (2015/16) i el Baskonia (2016/17).

“La meva filla, Bruna, parlarà català abans que jo”, va assegurar rient el base, que assegura sentir-se molt integrat al club i a la ciutat. La seva renovació consolida la direcció d’equip de Sarunas Jasikevicius, que aquest curs estarà liderada pel txec Thomas Satoransky, que torna al Barça i ho fa amb un contracte per a quatre temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)