Més bàsquet

És temps de 3x3

Bàsquet. El Girona, que demà organitza un torneig de la modalitat de carrer a Platja d’Aro, torna d’Estònia amb un primer i un tercer lloc

L’equip de 3x3 del Girona torna d’Estònia amb una victòria a Elva dissabte i un tercer lloc a Kohila diumenge. Àlex Llorca, Nacho Martín, Sergio de la Fuente i Javi Vega, que només van encaixar una derrota en tot el cap de setmana, seran aquest dimecres en el Torneig Girona 3x3 a Platja d’Aro. Hi haurà competicions per a les categories de formació –mini, infantil/cadet, júnior i sènior amateur– al matí i sènior pro a la tarda. Tota l’activitat es concentra a la plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, davant del Palau d’Esports i Congressos de la localitat.

El club de Marc Gasol tindrà els seus dos equips professionals al Baix Empordà, el masculí i el femení, i els presentarà al migdia. El cap de setmana anterior, al Moll de la Marina de Barcelona, Llorca, Martín, De la Fuente i Vega aconseguien el títol de les Herbalife 3x3 Series, la lliga estatal de la FEB. En aquest mateix circuit, el Be Goat d’Helena Oma i Geo Bahí era el campió de la categoria femenina, en què el Girona, amb les internacionals de 3x3 Sandra Ygueravide, Aitana Cuevas, Vega Gimeno i Marta Canella, queia en la semifinal.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)