Més bàsquet

Mondelo perd la demanda contra Xargay i Cruz

El jutjat de 1a Instància de Madrid rebutja la demanda que Lucas Mondelo va presentar contra Marta Xargay i Anna Cruz per difamació, en la què l’entrenador demanava 200.000 euros d’indemnització per les declaracions de les dues jugadores l’estiu passat a El País, en les que les dues jugadores asseguraven haver estat maltractat psicològicament per l’exseleccionador espanyol, sobretot quan van coincidir al Dinamo Kursk i també amb el barceloní (1957) al capdavant de l’equip estatal, del qual va ser destituït arran de les informacions que van aparèixer –els mals resultats en l’Europeu a València i els Jocs de Tòquio, sense Xargay ni Cruz, eren el motiu de la FEB– i malgrat tenir en contracte en vigor.

“Respecto, tot i no compartir la decisió dels jutges i malgrat tenir-hi dret, no recorreré” diu Mondelo, que ha de fer front a les costes judicials i segons el qual no va procedir d emanera inadequada en el marc de l’entrenament d’alt nivell. Anna Cruz, que la setmana passada feia oficial el seu fitxatge pel Barça CBS, explica també en un comunicat que el procés judicial li va fer reviure els fets succeïts i que gira full al cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)