Lliga femenina

Bernat Elias i Tània Pérez, novetats al cos tècnic del Cadí

El Sedis ja té tancat el cos tècnic per al Cadí La Seu aquest 2022-23, que encapçala Jordi Acero –el palamosí era l’assistent de Bernat Canut i agafa les regnes de l’equip– i que compta amb les incorporacions de Bernat Elias i de Tània Pérez. Xevi Calm es manté una temporada més a l’staff del cadí, com a fisioterapeuta. Xavi Miñambres, preparador físic i entrenador ajudant del Cadí les quatre últimes temporades, s’afegeix a la baixa del nou tècnic de l’Spar Girona.

Elias torna a una banqueta catalana després de treballar a Dinamarca, –ajudant al Svendborg i en la selecció sub-16– i a Suècia –entrenador de l’Alvik Basket i assistent al Södertälje Kings (campió de lliga el 2019)– fins que la pandèmia precipitava el final de l’aventura escandinava. El barceloní havia treballat abans a la Salle Gràcia i al CB Cornellà.

Tània Pérez, que (1,83 m, 1991), que l’any passat anunciava la seva retirada per no poder superar les lesions, torna al club on va debutar a la Lliga Femenina el 2011, l’any en què guanyava l’or en l’europeu sub-20, i hi va jugar sis temporades abans de passar per Saragossa, una experiència a fora de l’estat amb l’Sleza Wroclaw polonès i Vitòria, on tancava la seva carrera en el seu segon exercici amb l’Araski. “És un repte fer el canvi de xip de jugadora a membre de l’staff, però tinc ganes de viure-ho des d’una altra perspectiva i sento que puc aportar la meva experiència també com jugadora.” diu la que va ser capitana del Cadí, un emblema del Sedis que es retrobarà amb Geo Bahí, amb qui ja havia coincidit a l’Alt Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)