WNBA

Les Chicago Sky de Gardner es classifiquen per la semifinal de la WNBA

Derroten en el tercer partit les Liberty de Nova York per 72-90

Les Chicago Sky en que milita la jugadora de l’Spar Girona Rebekah Gardner s’han classificat per la semifinal de la WNBA. Les campiones vigents han derrotat en el tercer i definitiu partit dels quarts de final les Liberty de Nova York per 72-90. Rebekah Gardner ha sortit des de la banqueta, ha jugat 16.22 minuts i ha anotat 6 punts (3 de 4 de 2 punts). El conjunt de Chicago ha dominat durant gairebé tot el partit i al descans guanyaven per 42-54. En el darrer quart les Liberty han reaccionat i s’han situat a tres punts, però les Sky han tancat el partit amb un espectacular parcial de 7-22.

L’equip de Chicago va perdre el primer partit (91-98) i va guanyar el segon amb una pallissa històrica també a la seva pista per 100-62, la diferència més gran en la història de les eliminatòries de la WNBA. En la semifinal s’enfrontaran a les guanyadores de l’encreuament entre les Connecticut Sun i les Dallas Wings (1-1).