WNBA

Gardner, en el cinc ideal ‘rookie’

Bàsquet. WNBA. La de l’Spar Girona veu recompensada la seva temporada als Estats Units i és premiada juntament amb Austin (Mystics), Egbo i NaLyssa Smith (Fever) i Howard (Atlanta)

La jugadora de l’Spar Girona Rebekah Gardner ha estat escollida en el cinc ideal debutant de la WNBA després de la temporada que està fent espectacular amb les Sky de Chicago. La nord-americana ha fet unes una estadístiques impressionants de 8,4 punts, 3,3 rebots, 1,3 assistències i 1,4 recuperacions en 21,7 minuts de mitjana durant la lliga regular. Tot i que Gardner ha estat deu anys jugant a l’estranger no havia tingut mai l’oportunitat fins que James Wade, que durant l’any viu a França, va poder seguir les evolucions de la jugadora de l’Spar Girona fins a donar-li l’oportunitat. Gardner forma part del cinc ideal debutant al costat de Shakira Austin (Washington Mystics), Queen Egbo (Indiana Fever), Rhyne Howard, base de les Atlanta Dream, i NaLyssa Smith, de les Indiana Fever. Precisament va ser Howard la rookie del curs amb 16,2 punts, 4,5 rebots, 2,8 assistències de mitjana.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)