Lliga femenina

L’Spar Girona presenta la seva imatge per al curs 22/23

Imatge renovada per a l’Spar Girona, que presenta els seus uniformes de joc a la Diputació de Girona en un acte encapçalat per Jordi Masquef i que comptava amb i el president de l’Uni, Cayetano Pérez, i la majoria de jugadores del primer equip: María Araújo, Laia Flores, Binta Drammeh, Giedre Labuckiene, Irati Etxarri, Nora Galve i Faustine Parra. Bernat Canut i el gerent de TC Equipacions Esportives, Quim Ahumada –l’empresa de Bescanó és el proveïdor dels equipaments del primer equip una temporada més– també eren a la presentació.

“A la Diputació de Girona estem encantats de donar-vos suport perquè sou un exemple de constància i treball ben fet, i contribuïu a portar el nom de Girona i de les comarques gironines arreu de l’Estat i també a Europa. Sou un referent amb majúscules a la nostra demarcació” diu Masquef, després de desitjar una bona temporada al conjunt gironí. “Amb aquest nou disseny hem apostat pels colors del club, amb la novetat del tercer equipament de color negre. L’Uni Girona continua apostant per les empreses gironines i, per aquesta raó, hem tornat a confiar en TC Equipacions Esportives. Som un club de Girona i hem d’ajudar les empreses del territori” apunta Pérez des de la que defineix com “la casa de tots els gironins”.

L’amistós d’aquest diumenge a la pista del CEEB Tordera suposarà l’estrena de la principal novetat, la samarreta negra, que l’Spar durà en aquesta pretemporada i en la Lliga Catalana. El vermell i el groc seguiran com la primera i la segona indumentària.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)