Europeu

Espanya enfonsa Turquia (69-72) i jugarà els vuitens com a primera de grup

La selecció espanyola ha ofegat absolutament a l’estrella Shane Larkin que només a fet una cistella

Espanya ha superat a Turquia (69-72) i passa als vuitens de final que jugarà dissabte ja a Berlín encara sense un rival decidit i que sortirà del grup B.

En els dos primers quarts la selecció espanyola ha fet un bon treball defensiu. Els triples del jugador dels Cavs Cedi Osman (3 i 10 punts) i el potencial del jugadors dels Rockets Sengun (8) ha permès als turcs anar per davant. Però Espanya ha tapat bé a Shane Larkin (2 punts i 1/5 tirs). Però l’encert dels germans Hernangómez amb Willy (9) fent mal a la pintura i Juancho (8) des de la llarga distància ha fet que els de Sergio Scariolo dominessin al descans (34-38).

L’inici del segon quart ha estat amb molt revolucionat i després d’un 38-43 els turcs han fet un parcial de 7-0 per capgirar el resultat i obligar a Scariolo a demanar temps mort (45-43). La intensitat de Garuba ha estat determinant en aquesta fase amb quatre punts però sobretot ofegant en defensa als turcs (50-56). La defensa zonal i també en caixa i un ha ofegat Larkin i els turcs han estat desencertats en aquesta fase. Però Turquia ha tret de nou el seu potencial per tornar a entrar en el partit (57-56) amb Sengun imparable (14 punts i 12 rebots). En aquesta fase els nervis espanyols han aparegut de forma alarmant sense saber jugar amb ordre (59-56). Després d’empatar Alberto Díaz li ha tret la cinquena personal a Sengun a 5:17 pel final. Els turcs, amb un 9/29 triples, s’ha quedat clavat en atac. Espanya ha fet un 0-8 (59-64). Però no ha tingut continuïtat i els turcs han tornat a capgirar el resultat (65-54). S’ha entrat a 40 segons pel final amb 68-69 després d’un 2+1 d’Osman. Espanya s’ha menjat la possessió i li ha deixat 22 segons a Turquia per aconseguir la cistella del triomf. Allà ha aparegut Alberto Díaz per posar la mà i provocar que la pilota li toquès a Larkin i han perdut la pilota. Han fet falta a Willy que ha anotat els dos tirs lliures a 17,7 segons pel final (68-71). Espanya no ha deixat llançar a Larkin que ha fallat un tir lliure (69-71) i Brown, que ha rebut una falta i ha sentenciat des del tir lliure (69-73).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)