Europeu

‘Sato’ vs. Calathes

Bàsquet. Europeu. El nou base del Barça, que voreja el triple doble, s’enfrontarà als vuitens contra l’exblaugrana d’una Grècia encara invicte

Satoransky, que va ser dubte fins a última hora per a l’Europeu per culpa d’una lesió, va vorejar ahir el triple doble –14 punts, 8 rebots i 11 assistències– en el triomf de la República Txeca contra Israel (88-77) i s’enfrontarà als vuitens a la Grècia de l’exbase blaugrana Nick Calathes. Vesely va fer 16 punts i 7 rebots. Els grecs hi arriben invictes amb un Antetokounmpo que va a exhibició per partit. Ahir contra Estònia (90-69) va fer 25 punts en 19 minuts. Tampoc es va despentinar Jokic en el triomf contra Polònia. L’estrella sèrbia va anotar 19 punts en 17 minuts. El blaugrana Kalinic va anotar 11 punts en 20 minuts. Croàcia va acabar segona de grup després de superar Ucraïna (90-85) amb 27 punts de Bojan Bogdanovic. Els croats, amb els quals no va jugar el pivot del Bàsquet Girona Roko Prkacin, podrien ser el rival d’Espanya en uns hipotètics quarts. Itàlia tampoc no va fallar contra Gran Bretanya (90-56). Avui hi ha jornada de descans a l’Europeu i demà, ja els vuitens: Turquia-França (12 h), Eslovènia-Bèlgica (14:45 h), Alemanya-Montenegro (18 h) i tancarà la jornada Espanya-Lituània (20.45 h). La resta dels vuitens seran diumenge. Totes les eliminatòries es fan únicament a Berlín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)