Lliga femenina

Exigència en creixement

Bàsquet. Segon amistós de pretemporada per a l’Spar Girona, contra el Joventut de la Lliga Challenge, per tancar la seva estada a Camprodon (19 h)

L’Spar Girona tanca l’estada a Camprodon amb el seu segon amistós, contra el Joventut (19 h) de la Lliga Challenge. L’Uni es va estrenar diumenge a Tordera contra el seu vinculat (46-81) i de demà en vuit tancarà els partits de preparació a Platja d’Aro contra el Barça CBS, el seu rival el dia 30 en la semifinal de la Lliga Catalana a Fontajau. Les blaugrana, que debuten a la LF, es van estrenar ahir amb triomf per 66-77 contra el Reykjavik.

“És molt important per a nosaltres i ens agrada molt poder gaudir de bàsquet de veritat”, destaca Joan Bobi, regidor d’Esports de Camprodon, sobre la presència del club gironí a la vila del Ripollès.

“El dia a dia a Girona és molt bo, però ens va bé sortir-ne i estar allunyats de la calor i en un ambient distès”, diu el tècnic de l’Spar Girona, Bernat Canut, que valora la possibilitat de “venir al Pirineu, unir-nos i concentrar-nos i poder fer aquests entrenaments de forma consecutiva, amb el caliu de l’equip des del matí a la nit, i anar-nos preparant per a la temporada”. María Araújo recorda que en l’estiu de la seva arribada a l’Uni es va dur a terme la primera estada a Camprodon: “És un valor afegit per l’ambient i per sortir de la rutina de la pretemporada. Com a jugadora també és bo per començar a conèixer les noves companyes, fer equip en una dinàmica.”

LA PRÈVIA

Tots els partits de pretemporada son entrenaments de qualitat. Volem ser millors que el cap de setmana passat
Bernat Canut
Patrocini

Rebekah Gardner acaba la WNBA

La derrota de les Chicago Sky en el cinquè partit de la semifinal pel títol contra les Connecticut Sun (63-72), amb un demolidor 0-18 final en els últims vuit minuts, tanca el primer curs de l’escorta de l’Spar Girona, autora de dos punts en 15 minuts. La MVP de la Lliga Femenina forma part del millor cinc de rookies i en 43 partits acaba amb 8,5 punts de mitjana en la lliga regular (35) i 5 (8) en el play-off. Les Sun seran el rival de les Aces de Chelsea Gray en la final, al millor de cinc i amb els dos primers demà i dimarts a Las Vegas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)