ACB

El Bàsquet Girona presenta les noves samarretes

L’estrena del Bàsquet Girona a l’ACB també ha servit per renovar les tres camisetes de partit. Els nous dissenys s’han presentat en un acte presidit per Marc Gasol, president del club, i per Joan Manuel Castells, president executiu del patrocinador principal que lluirà el club a la samarreta, FIATC assegurances. L’acord s’ha firmat per les properes tres temproades.

El pivot i president del club, ha estat el primer a agafar el torn de paraula. “És un dia especial perquè presentem un acord amb un partner que fa quatre anys que col·labora amb nosaltres”, ha dit Gasol. També ha aprofitat per respondre preguntes sobre el seu estat físic en vista als propers enfrontaments de Lliga Catalana i ACB. “Estic pendent de les cames, porto molts de quilòmetres a sobre. Ara bé, les sensacions són positives i el cap també em diu que haig de ser amb els companys. Pel dia 28, estaré a punt per jugar contra el Madrid. També contra el Barça a Lliga Catalana”, ha conclòs el de Sant Boi.

Les tres indumentàries han estat presentades amb els jugadors del primer equip, Jaume Sorolla, Josep Franch i Èric Vila. Per altra banda, Kameron Taylor també ha atès als mitjans de comunicació al final de l’acte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)