Lliga catalana

El Bàsquet Girona tuteja el Barça 30 minuts (88-77)

Un parcial de 18-2 ha fet que la diferència es disparés fins els 15 punts (76-61) i trenqués el matx

El Bàsquet Girona ha tutejat durant 30 minuts el Barça, que jugava el seu primer partit de pretemporada amb els internacionals, però no ha pogut aguantar un parcial de 18-2 desamb triples de Tobey (2), Laprovittola i Abrines que han estat definitius (76-61). Els d’Aíto han tornat a mostrar gran joc i els blaugrana, sense Higgins, Sergi Martínez ni Sanli per decisió tècnica, ni el lesionat Mirotic, tornarà a jugar demà la final de la Lliga contra la Penya (21h). Al final 88-77.

El Bàsquet Girona, encara sense Sorolla ni Garino, ha arrencat amb molt ritme i amb Miletic encertat (2-9). Però el Barça ha despertat molt ràpid amb un parcial de 12-0 (14-9) i amb Laprovittola com a referent. Només arrencar el segon quart ha arribat la primera cistella de Marc Gasol amb 22-16 en el marcador. Els blaugrana han tingut el partit controlat amb Satoransky com a referent amb 12 punts) i al descans ha arribat amb una cistella final de Nnaji (45-37). Al tercer quart ha començat amb un 0-8 del Bàsquet Girona amb un triple de Taylor per empatar el matx (45-45). Els gironins han continuat a un nivell d’intensitat espectacular amb constants ajudes i no permeten al Barça desplegar el seu joc. Sense Marc Gasol a pista els d’Aíto han arribat al final del tercer quart igualats (59-59) però els de Saras han sobreviscut des del triple amb dos de Tobey (66-59). Els blaugrana s’han alliberat i un triple de Laprovittola, un cop de dits de Vesely i un triple d’Abrines ha certificat el cop definitiu (76-61).