Lliga catalana

El Barça enlaira la seva 23a Lliga Catalana (82-92)

Els blaugrana han tingut fins a set jugadors anotant 7 punts o més en un bon treball col·lectiu

El Barça, sense Mirotic ni Satoransky, ha aconseguit el seu primer títol de la temporada en guanyar la Lliga Catalana contra una Penya -sense Howard- que no ha estat al nivell al segon temps (82-92). Dissabte, a Sevilla, els dos equips es tornaran a veure les cares a les semifinals de la Supercopa ACB.

La Penya ha començat molt descarat amb molt encert des del triple sobretot Ellenson (8 punts seguits) i això li ha donat un màxim avantatge (14-5). Sergi Martínez ha sortit de titular per anul·lar Kyle Guy que no ha pogut llançar cap triple. Les rotacions del Barça han donat un nou aire amb Laprovittola com a referent (19-15). Una cistella de Feliz ha tancat el primer quart (21-17). El domini interior de Tomic i Birgander ha mantingut la diferència pel Joventut (37-31). Però en dues accions seguides d’Abrines (12 punts) ha clavat dos triples per empatar el matx (37-37). Un 2+1 de Sanli (8 punts) ha culminat un 0-9 per tancar els primers 20 minuts (37-41). Pels de Duran 30 dels 37 punts han estat pels interiors (14 d’Ellenson, 9 de Tomic i 7 Birgander) mentre Guy ha acabat amb 0 punts.

El tercer període ha arrencat amb un Higgins encertat des de la llarga distància (44-50). El Barça ha pujat encara més el nivell i un triple de Jokubaitis i una penetració del lituà ha donat el màxim avantatge (48-59). Els minuts restants ha estat amb un Barça controlant la situació fins al final sense capacitat de reacció de la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)