ACB

Màxima exigència

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona es prepara per al debut a l’ACB contra el vigent campió, el Madrid, en una estada a Calonge. Gasol, Hanzlik, Prkacin i Miletic valoren el moment de l’equip

El debut del Bàsquet Girona en la lliga ACB contra el Madrid cada vegada és més a prop. Una cita que està marcada amb una creu al calendari competitiu del conjunt d’Aíto García Reneses. Després de caure contra el Barça en les semifinal de la Lliga Catalana, els gironins han anat a fer una petita estada d’entrenaments al Pavelló Municipal de Calonge i ahir el club va convocar la clàssica jornada de Media Day tot fent el compte enrere per a l’estrena a Fontajau.

La sensació del moment

Dušan Miletic ha estat una de les millors sensacions d’aquesta pretemporada en l’equip d’Aíto. El pivot serbi va ser el jugador més ben valorat de l’enfrontament amb vint-i-cinc punts anotats. Així el va descriure el president del club, Marc Gasol: “És una esponja, és un jugador diferencial i te molta mobilitat per la seva alçada. Finalitza bé a prop del cercle. Tenim la sort que l’entrenador que tenim el farà encara millor.” Miletic va comentar la importància del treball en equip: “Ara hem estat consolidant el nostre joc, hi ha aspectes que hem millorat. S’ha notat molt la millora respecte al primer dia de pretemporada, estem millor tant tècnicament com, sobretot, físicament. Arribem en un gran moment per començar la lliga i competir al màxim.”

La generació del 2002

El croata Roko Prkacin i l’austríac, Ondrej Hanzlik han estat dues de les incorporacions d’aquest estiu al club. Els dos joves jugadors nascuts l’any 2002, tenen ganes de projectar-se al primer nivell del bàsquet europeu. “Em sento molt bé amb Aíto. Si treballo bé i m’esforço tindré les meves oportunitats”, va dir Hanzlik. El jugador provinent del Juaristi es defineix com un jugador tirador: “La meva principal arma és el tir de tres. Haig de millorar la defensa i afegir una mica més en atac. Com per exemple entrar més a cistella i el tir després de vot.” El jove nascut a Zagreb també va parlar del seu estat de forma: “Tinc molt bones sensacions en aquest inici de temporada. Estic content d’afrontar un repte en una lliga i un país nous per a mi. Estic segur que serà una etapa bonica”. El jove ala pivot va recordar que Aíto i Marc Gasol seran dos reforços importants per al seu creixement.

GASOL: “HEM DE VEURE D’ON VENIM I GAUDIR DEL CAMÍ”

El president i jugador del Bàsquet Girona, Marc Gasol, va ser el primer d’atendre els mitjans de comunicació. El pivot de Sant Boi va valorar el moment de l’equip i del club. “Hem de girar la vista enrere per veure d’on venim i poder gaudir del camí, però també cal mirar endavant per ser ambiciosos com a club. Estic molt orgullós de l’equip que hem muntat.” Un dels pilars que va destacar Gasol va ser l’afició: “Estic orgullós de veure la resposta dels més de quatre mil abonats. Ara els volem donar alegries.”
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC

REACCIONS

Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
És cert que vaig estar molt bé contra el Barça, però per a mi no significa res, ja que només és un partit
Dušan Miletic
Jugador del bàsquet girona
Ens enfrontem al Madrid en un Fontajau que es retroba 14 anys després amb l’ACB i que ve d’una ‘final four’, us ho podeu imaginar...
Tenim ganes de tornar a Fontajau i viure el sentiment que vam sentir fa un parell de mesos
Marc Gasol
jugador del bàsquet girona
Em sento molt a gust al club. Tots m’han dit que Aíto és un gran tècnic i si treballo bé jugaré
Ondrej Hanzlik
Jugador del bàsquet girona
M’encanta la vida d’aquí. El tracte que he rebut ha estat excel·lent i Girona és una ciutat bonica
Roko Prkacin
Jugador del bàsquet girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)