Lliga catalana

L’Uni Girona retirarà diumenge el dorsal 3 de Laia Palau

El president de l’Uni, Cayetano Pérez, ha anunciat avui durant la presentació de la 34a Lliga Catalana que es disputa a Fontajau demà –Cadí-Penya (18.45 h i Spar Girona-Barça CBS (21 h)–i diumenge, que el club retirarà la samarreta amb el dorsal 3 de Laia Palau. “Aprofito aquest acte per comentar que diumenge farem un acte molt especial i emotiu, que serà la retirada de la teva samarreta, Laia. Us convidem a tots perquè puguem estar presents i ovacionar a la que ha sigut una gran jugadora, la nostra gran capitana”, ha assenyalat.

“Jo el que vull és que l’equip guanyi, més que la meva retirada de samarreta”, ha contextualitzat Palau, que s’ha referit al moment àlgid del bàsquet gironí: “És un cap de setmana prou especial, la gent té ganes de tornar a veure bàsquet. El club té ganes de començar amb força. Un reclam més per si vol venir més gent, animo tothom a venir a Fontajau, un lloc especial on passen coses molt especials, sigui de l’Uni o d’altres equips. Espero que la gent tingui ganes de tornar a gaudir d’això”. Quant a l’acte de comiat, ha fet una reflexió sincera: “L’homenatge, també penso que com que no vaig anunciar la meva retirada jugant, el club vol que la gent tingui l’oportunitat de fer-me aquest comiat. A mi no m’agraden aquestes coses, no m’agradarà l’acte, però haig de passar pel tubo”, ha admès l’exjugadora.

La plantilla no està tancada

En l’àmbit estrictament esportiu, Palau ha recalcat que malgrat el fitxatge anunciat avui mateix de Shay Murphy, la direcció tècnica “continua treballant en la plaça d’americana que tenim lliure per acabar de completar l’equip. L’ideal seria trobar una 3 amb bon físic que fos capaç de defensar jugadores grans i que si en algun moment hagués de jugar de 4 també ho pogués fer. Si fos bona llançadora, fantàstic. En el perímetre anem justes de talla i això a Europa, si ens classifiquem, ho necessitarem.”

Cayetano, orgullós

El president s’ha mostrat feliç que el club albergui la 34a Lliga Catalana, la presentació de la qual s’ha fet a Espai Gironès: “És una enorme alegria i orgull tornar a tenir la lliga del nostre país a Girona i gaudir amb l’afició d’una competició cada vegada més maca. Fa uns anys només es feia final, ara s’hi han afegit semifinals. Que cada vegada més equips s’hi incorporin la fa millor i la gent la valora més.”

Entrades

Respecte de la venda d’entrades, ha manifestat que l’objectiu és omplir Fontajau: “Entrades? Va bé. Els abonats poden anar retirant la seva entrada aquests dies, encara en queden que no ho han fet. I tenim a disposició entrades per poder omplir Fontajau, que és l’objectiu, que Fontajau sigui una festa i la casa del bàsquet català”.

Ferran Aril

També ha parlat Ferran Aril, el president de la catalana: “En primer lloc, voldria agrair a Espai Gironès primer la col·laboració amb el bàsquet femení i després també la presentació en aquest espai. És important que les empreses donin suport als projectes de bàsquet. També a l’Uni Girona, que un cop més assoleix el repte d’organitzar aquesta lliga nacional catalana.” Aril ha subratllat el canvi de sistema de competició: “Estrenem format. És molt més atractiu amb semifinals i final. Repeteix Girona, amb experiència organitzativa, amb tots els condicionants per poder donar una bona imatge i amb unes semifinals i final. Per tant, desitjar sort als quatre equips participants, estic convençut que serà un èxit, és la primera competició oficial i n’hem de gaudir tots.”

També s’ha mostrat encantat el gerent d’Espai gironès Pau Jordà: “Per nosaltres és un gran honor tenir aquesta presentació aquí. Sempre hem donat suport a l’esport, a l’esport femení en general i al bàsquet en particular. És una oportunitat per seguir sumant sinergies amb el territori 12 anys amb l’Uni.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)