Lliga catalana

El Cadí supera el Joventut en la primera semifinal (63-50)

El Cadí és el primer finalista de la Lliga Catalana, amb la seva victòria sobre el Joventut un duel que el Sedis desequilibrava des de l’inici amb un parcial de 7-0, que amb el d’11-0 entre el final del segon quart i l’inici del tercer encarrilava el triomf que l’equip de l’Alt Urgell, liderat per Taylor Koenen (15) en l’anotació. Per les verd-i-negres, que maquillaven el resultat als últims minuts, Alexus Johnson (16) s’erigia com la màxima anotadora del partit.

Els esforços de la Penya per mantenir-se a remolc se n’anaven en orris al final de la primera meitat, amb el triple de Koenen en transició i la cistella de Raventós sobre la botzina (32-22). El pas pels vestidors tampoc seria per aturar el parcial, perquè entre Peña i Bahí a l’inici del tercer quarts des de 6,75 m la diferència es disparava (38-22) i només Mestres també de lluny aturava l’hemorràgia (38-25). Brotons oberta al triple (59-35), ja a l’últim quart, lligava el 8-0 amb el què el marge es faria estable en la vintena (61-41).