Eurolliga

Retrobament amb Smits

Bàsquet. Eurolliga. El Barça visita el Zalgirio Arena, amb 14.500 espectadors i l’expivot blaugrana, en el retorn de Jasikevicius a casa

Sense temps per poder gaudir de la victòria a la pista del Bayern, els blaugrana van anar ahir a Kaunas, on s’han preparat per al duel d’aquesta tarda (19h, DAZN). Serà el retrobament amb l’exblaugrana Rolands Smits, que fins ara porta unes mitjanes de 10,7 punts, 6,3 rebots i 12 de valoració per partit. El rival blaugrana ha perdut contra l’Olympiacòs (90-80) i contra el Maccabi (84-83) a domicili i va guanyar dimarts el Virtus Bolonya (68-64) en un Zalgirio ple a vessar amb 14.500 persones. El tècnic Saras Jasikevicius, una llegenda del bàsquet lituà, parla del salt endavant que ha fet el Zalgiris des de fa un any: “Ha canviat respecte del curs passat, té molta més alçada en posicions de dos i de tres, és el número 1 de l’Eurolliga en el rebot d’atac, que vol dir que és molt físic i que carrega, i hem d’aguantar la pressió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)