Més bàsquet

El tribunal rus rebutja el recurs de la jugadora Brittney Griner i manté els 9 anys de presó

Va ser condemnada per possessió i contraban de drogues

El col·legi judicial del Tribunal de la regió de Moscou ha rebutjat el recurs d’apel·lació de la jugadora de bàsquet nord-americana Brittney Griner i ha mantingut la condemna de 9 anys de presó per possessió i contraban de drogues. Considera legal la pena dictada contra l’esportista detinguda el febrer passat amb diversos cartutxos d’oli de cànnabis a la maleta. Sí que ha determinat que cada dia que la condemnada passa a la presó preventiva a Moscou, on es troba des de fa vuit mesos, comptarà com un dia i mig de la seva pena total.

La campiona olímpica i mundial, a la que l’hi queda per complir uns vuit anys de presó, possiblement serà traslladada aviat a una presó per a dones. Griner, que va fer 32 anys fa una setmana, va assistir per videoconferència a la vista celebrada a la ciutat de Krasnogorsk, on també hi va anar Elizabeth Rood, encarregada de negocis de l’ambaixada dels Estats Units a Rússia. “Nou anys de presó és massa (...) i gent que comet crims molt més terribles rep penes menors. Demano que es revisi la sentència. Lamento el meu error. Sóc culpable, però no hi havia mala intenció. Espero que el tribunal ho tingui en compte” ha dit Griner durant el torn de paraula. Els seus defensors han demanat l’absolució o la reducció de la pena i la fiscalia que es mantingués.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)