ACB

Preocupant correctiu al Baxi Manresa (70-106)

Al segon quart els manresans han quedat clavats amb només 9 punts i han anat ja sempre a remolc del Breogán (27-40)

El Baxi Manresa ha deixat clar que necessita reforços de talent amb urgència i temps per construir l’equip perquè a les limitacions en el joc interior avui se li ha sumat també el desencert des del perímetre (7/27 triples). El Nou Congost ha quedat congelat perquè el Breogán humilitat el seu rival (70-106) i ha trencat el partit només començar el segon temps. No ha debutat Bursac i Harding ha estat, un dia més, massa sol (22 punts).

El matx ha arrencat amb Harding a la banqueta i un 2-8 del Breogán amb moltes pèrdues manresanes però un 10-0 després de dos triples de Bortolani i Sagnia i dues cistelles de Waczynski i Steinbergs ho provocat el temps mort dels gallecs (12-10). La igualtat s’ha mantingut fins a l’inici del segon quart on només ha estat capaç d’anotar 9 punts i la diferència s’ha disparat fins els 13 punts (27-40) coincidint amb el descans. El Baxi ha fet en aquest segon període una sèrie de 3/17 tirs de camp. Al tercer quart no han millorat les coses i els gallecs han agafat 20 punts de renda i han trencat el matx amb tot l’últim quart per disputar-se. Els últims minuts ha estat un festival del Breogán que ha arribat a guanyar de 39 punts (67-106)