Lliga femenina

Cimera pel lideratge

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Girona, pletòric després d’exhibir-se a l’Eurolliga contra l’Schio, té avui l’oportunitat de situar-se líder a Saragossa

16 equips

sensepropera

Efervescència i confiança són conceptes que servirien per definir l’estat d’ànim amb què l’Spar Girona arriba a la cita d’avui a la pista del Casademont Saragossa, on lluitarà per assaltar el lideratge de la Lliga Femenina, el qual podria aconseguir tot i tenir encara pendent el derbi contra el Barça CBS, que s’ha de jugar el 6 de desembre. L’eufòria i el bon moment, però, també serveixen per a l’altre bàndol. El Saragossa ve de guanyar en l’Eurocopa el seu segon partit contra el Sedis i és al capdamunt de la Lliga Femenina amb 4-1. El conjunt de Carlos Cantero, amb les ex-Uni Mariona Ortiz i Helena Oma, ha sabut assimilar una baixa traumàtica, amb la marxa de la pivot Merritt Hempe, pal de paller de l’equip que a mitjan octubre va exercir la clàusula de rescissió i va marxar per disputar l’Eurolliga. El recanvi ha estat la interior Kenna Staiti, fitxada fa pocs dies, de la qual es desconeix el seu possible rendiment. Sigui com vulgui, l’exhibició de l’equip gironí a Fontajau contra l’Schio en l’Eurolliga el situa com a favorit avui. “Hi ha moltes coses a millorar, en la transició, en defensa en el balanç interior i exterior, en les decisions individuals. Hem de continuar sent sòlides”, assenyala per rebaixar l’eufòria Laura Antoja, segona entrenadora de l’Spar Girona, que té clar que no serà fàcil: “És un repte contra un equip complicat que juga a Europa. Hem de donar una molt bona versió.” Antoja subratlla la qualitat de Leonie Fiebich, alera alemanya que pot jugar de quatre: “Està donant un rendiment altíssim. És tiradora, penetradora, pot jugar d’esquena i llegeix bé els bloquejos. És molt completa.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)