ACB

Layman, l’inici de la revolució

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa incorpora l’aler nord-americà procedent dels TWolves, amb sis anys d’experiència a l’NBA, però s’esperen més moviments; Babatunde, operat de fasciïtis plantar

El Baxi Manresa ja ha començat públicament a fer la revolució a la seva plantilla per intentar sortir del pou de l’ACB. Els manresans han incorporat el nord-americà Jake Layman (28 anys i 2,03 m), un aler pivot provinent dels Minnesota Timberwolves que viurà la seva primera experiència a Europa després de sis anys a l’NBA. El Baxi Manresa aprofita l’aturada per les finestres FIBA per recompondre la plantilla.

Jake Layman signa amb el Baxi Manresa fins a final de temporada. Nascut a Norwood (Massachusetts, Estats Units) el 7 de març del 1994, ha desenvolupat la seva carrera als Estats Units, el seu país natal (NCAA i NBA).

Es tracta d’un aler pivot amb llançament exterior però alhora amb capacitat atlètica tant per encarar la cistella rival com per defensar la pròpia. La temporada passada va disputar 34 partits amb els Minnesota Timberwolves. Les seves mitjanes són 2,4 punts, 1,1 rebots i 0,3 assistències en menys de 7 minuts per partit.

D’altra banda, ahir van operar de fasciïtis plantar Babatunde, que estarà de baixa les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)