ACB

Marcus Lee queda desvinculat del Baxi Manresa

El pivot californià Marcus Lee (2,08m i 27 anys) posa rumb a un altre club després que des del Bages s’informés que no es comptava amb ell pel que resta de temporada. El club i el jugador han arribat a un acord per a la finalització del seu contracte. El Baxi Manresa, en una nota pública, ha agraït la professionalitat de Lee durant els seus mesos al club i li desitja sort en aquesta nova etapa. De fet, el director esportiu de l’entitat manresana, Xavier Pujol, va avançar divendres passat que amb l’arribada de l’últim reforç, l’aler Jake Layman, l’equip tenia un excés de jugadors extracomunitaris i que Lee hauria de sortir. “Ha estat un professional deu, però ha entès la situació. No descartem més sortides, perquè ara mateix tenim 15 jugadors”, va explicar Pujol sobre Lee, que en els 7 partits que ha disputat aquesta temporada a la Lliga Endesa amb el Baxi Manresa ha fet de mitjana 7,4 punts i 4,9 rebots en 19 minuts de joc.

El club ha fitxat en els darrers dies dos jugadors, el base Frankie Ferrari i el pivot Matthias Tass, i també va anunciar que Jake Layman no formarà part de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)