Eurolliga

El Barça topa amb el millor Efes del curs (96-86)

Els blaugrana no han tingut la intensitat defensiva necessària a la pista del campió de l’Eurolliga

El Barça ha topat amb el millor Efes de la temporada (96-86) i ha cedit en un partit on els de Jasikevicius no han tingut la intensitat necessària. Els turcs, sense Larkin lesionat, no arribaven en un bon moment amb una sèrie de 2-5 però han mostrat el seu potencial com a campió de l’Eurolliga. Laprovittola (28 punts i 5/8 triples) ha estat impressionant fent el seu rècord de punts a l’Eurolliga juntament amb un bon partit de Sanli (18). Kalinic (10), a qui Jasikevicius ha enviat al vestidor a mig partit, i Higgins (14) han estat massa irregulars. Vesely, Tobey, Satoransky i Jokubaitis han anotat 5 punts entre els 4. Clyburn (24 punts) i Micic (36 de valoració), els botxins blaugrana.

El Barça ha arrencat amb Sanli inspirat en el seu retorn a la pista on va jugar com a local i juntament amb Laprovittola ha agafat el timó del matx (8-13). S’ha sumat a la festa un Kalinic impressionant amb un tap immens a Pleiss i després sumant 8 punts al primer quart (13-22). Però ha reaccionat l’Efes amb un triple de Beaubois i el despertar de Micic (7 unts) per fer un parcial de 8-0 (21-22). Laprovittola ha tallat el mal moment amb un triple (21-25) després de Jokubaitis anar a la banqueta. Tres triples de M’Baye ha donat la màxima als turcs (40-36) que s’ha mantingut fins al descans (45-41).

Al tercer quart l’Efes ha sortit llançat amb un 8-0 de sortida amb dos triples de Micic i Clyburn (53-41). La diferència màxima ha crescut fins els 13 punts (64-51) però Abrines i Sarlin han respòs amb triples (66-57) abans del final del període. La sortida del darrer període els de Saras ha tornat a ser poc intensa i l’Efes ha eixamplat la renda (71-57) moment quan ha arribat la tècnica habitual a Ataman. Laprovittola ha donat una mica d’esperança a 3 minuts pel final amb tres triples increïbles (82-74). Però Micic i Clyburn, increïble al segon temps, han decidit amb un triple i un 2+1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)