Eurolliga

El Barça fa un pas endavant en defensa i ofega el Partizan (79-68)

Els de Jasikevicius tallen una ratxa de dues derrotes seguides; Laprovittola (13 punts), màxim anotador

El Barça ha tallat la ratxa de dues derrotes seguides amb un triomf contra el Partizan de Zeljko Obradovic (79-68). Els blaugrana han imposat un ritme defensiu brutal a partir del segon quart com havia reclamat el seu entrenador i ha trencat el partit. Alguns referents serbis com Exum (6 punts i 0 de valoració) i Punter (2 punts i 0 de valoració).

Els serbis han començat llançats amb Nunnally com a gran referent (8 punts) i LeDay (6). El Partizan ha anat per davant fins el 19-23 davant un rival massa tou. Però ha sabut posar remei a la poca intensitat. Allà el Barça ha augmentat el seu nivell d’intensitat per deixar clavat el seu rival. El segon quart ha estat un festival del Barça amb protagonisme compartit i marxant al descans 7 punts amunt (39-32). Panter ha estat totalment anul·lat (2 punts) i la parella Tobey i Sanli han fet molt mal defensivament al Partizan.

Al tercer quart s’ha mantingut la tònica d’agressivitat defensiva i l’aparició de Laprovittola, que havia estat apagat a la primera part, ha servit perquè els blaugrana agafessin 16 punts de diferència i ja no deixés el domini del partit (61-45). Andusijc, amb 13 punts en el tercer quart, ha fet que els serbis no s’enfonsessin. A 5 minuts pel final Kuric ha tornat a jugar després de moltes setmanes de baixa i ha fet un triple.