Lliga femenina

Girona, ‘more than basketball’

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Girona presenta Brittney Skyes, que complirà la seva segona etapa a Fontajau, on té molt clar que no fallarà: “És el lloc per poder donar el meu màxim de joc”

Brittney Sykes (1m75 m, 1994) va ser presentada ahir com a nova jugadora de l’Spar Girona, en què complirà la seva segona etapa com a jugadora gironina. L’escorta no va parlar del seu adeu del Sopron, del qual va ser acomiadada per motius disciplinaris. La directora esportiva, Laia Palau, va mostrar la seva satisfacció pel fitxatge: “És una jugadora que recuperem del passat i això és bo per al club i per al futur. Està en forma i ho hem pogut veure a la primera fase de l’Eurolliga. Pot jugar a l’1 o al 2. Esperem que ens doni el punch a la línia exterior.” Sykes, visiblement feliç, estava eufòrica pel nou repte: “Estic emocionada, venir aquí és més que bàsquet, tornar a la ciutat i un club que és el millor escenari per jugar al meu millor nivell.” La jugadora va reconèixer que encara no havia pogut parlar amb el tècnic Bernat Canut: “Intentar ajudar a l’equip i fer al màxim possible. Espero guanyar, he de parlar amb l’entrenador per saber que vol de mi.” D’altra banda, Laia Palau va fer èmfasi en el fet que estan treballant per aconseguir el transfer, que encara no han rebut: “Ens estem barallant amb aquesta situació i fent tot els possibles. Una de les raons d’haver-la fitxat és que estigui disponible al desembre, que és molt ple.” Palau va parlar també dels objectius: “Hem de jugar finals i intentar emportar-nos-en alguna. Si esteu veient com està el mercat, tothom s’està reforçant. Ens hem de preocupar de nosaltres i hem de competir per títols, és sempre la nostra ambició i estem en la bona línia.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)