Lliga femenina

El Barça CBS reacciona i s’imposa en els darrers minuts a l’IDK Euskotren (80-66)

El conjunt blaugrana ha tingut 18 punts de marge, però perdia d’un a sis minuts del final

El Barça CBS ha derrotat per 80-66 l’IDK Euskotren en un partit que se l’hi ha complicat en el darrer quart, però en el que ha sabut reaccionar molt bé en els darrers minuts. Les blaugrana han sumat la sisena victòria a la lliga i continuen invictes en el seu pavelló. Hamblin ha anotat 17 punts i tres jugadores més han superat els deu.

El Barça ha trigat uns minuts en sentir-se còmoda a la pista (0-5) després del mal partit que el va portar a una derrota molt clara en la darrera jornada. El ritm de joc ha estat alt des de l’inici i les blaugrana han tingut l’encert de començar a anotar els primers triples i han agafat les primeres diferències (17-13). L’IDK Euskotren s’ha intentat mantenir aprop en el marcador, 24-20 al final del primer quart, però en el segon les blaugrana han continuat amb el seu encert i han arribat als 15 punts de marge (38-23) abans de finalitzar la primera meitat amb un 45-32.

En la segona part el Barça s’ha avançat de 18 punts (50-32), però ha començat a cometre imprecisions en atac. El conjunt basc ha mantingut el seu encert i ho ha aprofitat per retallar les diferències i tornar a entrar en l partit (56-52), al final del tercer període. L’Euskotren ha vist la possibilitat de guanyar i trencar una ratxa de tres derrotes seguides i a sis minuts del final s’ha posat per davant (60-61). El Les blaugrana han reaccionat d’una manera impressionant i s’han tornat a escapar en el marcador fins el 80-66 final.

El Barça CBS torna a jugar aquest dimarts dia 6, ja que recupera el partit de la segona jornada contra l’Spar Girona que es va ajornar per un compromís europeu de les gironines.