FIBA Champions

El Baxi Manresa tampoc aixeca el cap a Europa (77-88)

Harding (30 punts) ha estat massa sol en un partit on els manresans han jugat sense ‘5’

El Baxi Manresa no s’ha pogut assegurar el liderat del grup i evitar així haver de jugar la fase de classificació pel Top16. Els manresans han perdut contra el Llemotges (77-88) i també han cedit el bàsquet-average perquè el Baxi havia guanyat de 3 a França (73-76). El Baxi, que ha jugat sense un pivot pur, ha estat molt inferior a la pintura (22 a 28 favorable als francesos). Els de Pedro Martínez es jugarà el primer lloc el 20 de desembre obligat a guanyar a la pista del VEF Riga i que el Benfica no guanyi contra el Llemotges, combinació factible.

Els manresans han sortit llançats amb un Harding impressionant. El nord-americà, que venia de fer el seu pitjor partit contra la Penya, ha encadenat una sèrie impecable de 5/5 de dos, 3/3 triples i 1/1 de dos per anotar 20 dels primers 30 punts del seu equip. Els de Pedro Martínez han agafat avantatge després de l’empat a 9 i ha dominat fins al tram final del primer temps quan els Llemotges ha despertat (43-42). Tot i així dos triples de Caroline han acabat situant un 49-42 al descans.

Al tercer quart ha entrat en confiança l’equip francès primer per igualar el matx (53-52) i després per posar-se per davant amb un Hawkins molt encertat (20 punts). Però el nord-americà ha comés la tercera falta personal i ha marxat a la banqueta (62-67). La diferència s’ha mantingut fins el 68-74 fins que Dani Pérez ha fet un triple per donar opcions abans de lesionar-se en un dit de la mà havent d’anar a la banqueta (71-74). Però els manresans han estat molt desencertats en els darrers atacs mentre el Llemotges ha sabut gestionar l’avantatge (75-81) jugant sense tanta pressió com té ara mateix el Baxi amb la situació que està vivint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)