Eurolliga

Nando De Colo fa un màster final que enfonsa el Barça (74-75)

El base francès ha anotat la cistella del triomf a 1,3 segons pel final davant de Mirotic

El Barça, amb les baixes ja conegudes d’Abrines i Higgins i la d’última hora de Da Silva amb procés gripal, ha cedit la segona posició al Mònaco abans de visitar la pista del principat dimecres vinent. Els de Jasikevicius han perdut (74-75) per culpa d’una exhibició de Nando De Colo als darrers tres minuts i després de fer una cistella a 1,3 segons pel final davant Mirotic. Ha estat el retorn al Palau Blaugrana del montenegrí 177 dies després i ha estat en una bona línia: 17 punts, 5 rebots i 21 de valoració.

Quant al matx el gegant Fall (2m21) ha marcat la línia del partit atrapant 10 rebots en els 7:30 primers minuts i intimidant dins la pintura. A més, la defensa zonal de TJ Parker ha generat dubtes al Barça (8-19). Ha hagut d’entrar Kuric per destapar la cistella francesa amb quatre triples seguits al segon quart i marxar al descans amb avantatge (46-40). Els blaugrana han fet una sortida explosiva amb un 6-0 per agafar la màxima del matx (52-40). Mirotic ha fet una exhibició amb 9 punts a l’inici del tercer quart (en portava 8 al descans) per mantenir els blaugrana amb un còmode avantatge (57-49). Però el descans del montenegrí ha coincidit amb la reacció francesa perquè el Barça no ha trobat recursos en atac. Una cistella de Fall a 7 minuts pel final han empatat el matx (64-64). El Barça ha errat quatre triples seguits i Fall ha posat el Villeurbanne per davant (64-66). S’ha entrat en un final d’infart on hi ha hagut intercanvi de triples i ha aparegut Nando De Colo per exhibir el seu talent (72-73) a 42 segons pel final. Laprovittola ha respòs amb una penetració (74-73) abans que De Colo, en l’últim atac francès, hagi anotat una cistella d’estrella (74-75). A falta d’1,3 pel final el Barça ha tret de banda però la passada dins la zona no ha arribat a mans de cap jugador del Barça.