ACB

La Penya enfonsa el líder amb un Feliz descomunal (78-69)

El base (17 punts) ha estat impressionant al darrer quart remuntant 11 punts al Tenerife

La Penya, amb les baixes de Howard, Birgander i Vives, ha estat capaç de doblegar el líder Tenerife en un darrer quart espectacular en què ha remuntat 11 punts però ha aparegut un Feliz (17 punts) descomunal (78-69).

Els canaris han arrencat amb intensitat i amb encert castigant la Penya (9-19). Però els verd-i-negres han reaccionat amb intensitat per posar-se per davant després d’una gran jugada entre Ribas i Tomic (28-27). En aquesta fase els dos equips han errat molts tirs lliurats. Al descans 32-34).

Al tercer quart la Penya s’ha mantingut dins el matx gràcies a la seva defensa perquè en atac no estava encertat (6/22 triples). Però els rebots ofensius dels canaris (11) han estat un malson i dos triples seguits han encès les alarmes (48-59). Però ha reaccionat la Penya a base d’intensitat i de l’esperit de Feliz i de Ribas. Un triple del base ha tornat a posar emoció a 7:23 pel final (57-59). La reacció s’ha consolidat amb dos triples seguits de Feliz per empatar el matx (62-62) i un de Ribas per posar la Penya per davant (65-62). S’ha entrat en una fase de màxima igualtat en què Feliz ha estat l’heroi fent cistelles de gran estrella i de caràcter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)