NBA

Joel Embiid catapulta els Hornets amb 53 punts i 12 rebots

Amb una impressionant actuació de 53 punts i 12 rebots amb 20/32 tirs de camp, Joel Embiid ha estat el gran protagonista de la NBA juntament amb AJ Griffin, que li ha donat la victòria als Atlanta Hawks sobre la botzina i en la pròrroga davant dels Bulls (123-122) amb una jugada de fantasia quan ha rebut d’esquenes la passada de Jalen Johnson a 0.5 del final i l’ha clavat girant-se sense tocar a terra.

Embiid, per la seva banda, ha destrossat als Charlotte Hornets el els Philadelphia 76ers obtenen el seu segon triomf consecutiu (131-113). És el primer jugador que aquesta temporada suma dos partits per damunt dels 50 punts. Cap pivot ho aconseguia des de David Robinson en el curs 1993-1994. Embiid té el millor registre individual de l’any amb 59 punts als Utah Jazz el passat 13 de novembre (105-98 paer als Sixers).

Després de tres derrotes consecutives, Los Angeles Lakers, per la seva banda, s’han retrobat amb la victòria al vèncer amb sofriment (117-124) a uns Detroit Pistons que tenen el pitjor registre de tota la NBA. LeBron James (35 punts, 5 rebotes i 5 assistències) i Anthony Davis (34 punts, 15 rebotes i 7 assistències) han brillat en uns Lakers (11-15) que no han pogut respirar tranquils fins que Austin Reaves ha signat un triple providencial a falta 12,8 segons.

Mor Paul silas

Per un altre costat, Paul Silas, que va guanyar tres títols de la NBA de jugador i que com a entrenador va ser el primer tècnic que va dirigir a LeBron James en la lliga, va morir diumenge als 79 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)