Eurolliga

El PAO torna entre els grans

Bàsquet. Eurolliga. El Barça rep (20.30 h, DAZN) l’equip grec, que amb l’arribada de Radonjic ha recuperat l’esperit competitiu –4 triomfs en els darrers 5 partits- i és a un triomf del ‘play-off’

L’Eurolliga no s’atura i el Barça rebrà avui (20.30 h, DAZN) el Panathinaikòs en el segon partit de la setmana. Després de vèncer a Mònaco els de Jasikevicius no volen perdre el tren del segon lloc i intentaran recuperar la línia victoriosa al Palau després de perdre el darrer partit contra el Villeurbanne. Els grecs venen de perdre a València a la pròrroga amb una plantilla en què destaquen sobretot Dwayne Bacon i el darrer fitxatge, Derrick Williams. Però han encadenat quatre victòries consecutives. L’arribada del tècnic Dejan Radonjic ha retornat el nivell competitiu de l’equip grec, que es troba a un sol triomf del play-off. En la posició de base Wolters i Lee aporten qualitat i en el joc interior el gegant Papagiannis vol marcar diferències. Jasikevicius, que va ser jugador del PAO, avisa del potencial grec: “Bacon sempre té la pilota, és qui més pilotes es juga i és difícil d’aturar-lo, si el deixem té la capacitat per anotar triples i posar problemes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)