Eurocopa

La Penya trenca la imbatibilitat del Lietkabelis a casa (76-90)

Feliz, que havia fet un mal partit amb 2 punts, ha anotat tres triples increïbles per sentenciar

La Penya ha trencat la imbatibilitat del Lietkabelis a la seva pista (76-90), on havia perdut el curs passat, i arribarà a l’aturada de les festes nadalenques entre els millors també a Europa. El tercer quart ha estat determinant (56-69) després de marxar al descans per sota en el marcador i arribant a perdre de 7 punts quasi tot el primer temps. Tot i així s’ha arribat a un final ajustat on la confiança i tres triples de Feliz han sentenciat.

Els verd-i-negres han saltat a la pista amb poca intensitat i això s’ha traduït en el joc i en el resultat (17-10). Tot i no estar al nivell la Penya, amb Tomic dominant dins la pintura amb molta superioritat (23-22). Un triple d’Ellenson ha certificat la remuntada (36-37). Al descans però 39-37. Al tercer quart però la Penya ha sortit amb dues marxes més, amb el lideratge de Vives, Ribas i Tomic que han aportat el què necessitava l’equip juntament amb la intensitat i agressivitat del jove Kraag i de Parra. La diferència s’ha disparat fins els 13 punts (56-69). Un triple de Busquets ha donat la màxima del matx (60-74). Els lituans però han fet una última estirada per entrar dins el partit amb un 8-0 (68-74 a 5:47 pel final). El parcial ha continuat creixent i els lituans s’han situat a tres punts (72-75). En un final agònic Feliz, que venia de fer un mal partit, ha anotat tres triples increïbles per sentenciar (75-88). El pròxim partit de la Penya serà el 29 de desembre contra el Betis al Palau Olímpic.