ACB

Mig miler de persones en les portes obertes del Girona a Palau

“Hem de tocar de peus a terra, som un equip novell en una lliga molt exigent” diu Pierre Oriola

“És una iniciativa molt bona del club, per arribar als aficionats i a la gent, que els més joves s’enganxin al Bàsquet Girona” diu Pierre Oriola sobre l’entrenament de portes obertes del club de Marc Gasol, que ha aplegat mig miler de persones al Palau-sacosta.

“Comences la setmana d’una altra manera. El partit va ser prou bo en línies generals, hi va haver errors però el més important era sumar. A aquesta altura de la temporada cada victòria és com guanyar una final i més quan estàs a sota i els equips que hi ha allà baix tampoc acaben de rutllar” afirma el pivot, que du 6 partits i que adverteix: “el calendari que ens ve és complicat”.

“Pensem en el Manresa que serà prou difícil i complicat” hi afegeix sobre el proper compromís de l’equip d’Aíto a la pista d’un equip del qual en destaca la trajectòria els últims anys en què ha disputat el play-off i el paper del seu tècnic, Pedro Martínez. “Hem de tocar de peus a terra, som un equip novell en una lliga molt exigent i no hem de perdre de vista que estem on tothom creia que havíem d’estar: lluitar per mantenir-nos, que és el nostre objectiu i tot el que vingui de més serà positiu” afirma Oriola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)