Eurocopa

Cap a Lisboa amb 9 punts d’avantatge

Bàsquet. Eurocopa. El Cadí la seu guanya el Benfica, en un partit irregular, en l’anada de la primera eliminatòria i afrontarà la tornada dijous vinent amb cert marge. Watts destaca amb 19 punts i 5 triples en moments importants

Cadí la Seu 62 Benfica 53

CADÍ LA SEU:Kovacevic (2), Ramette, Strautmane (3), Watts (19) i Tunstull (10) –cinc inicial–; Bahí (9), Brotons (4), Peña (8), Pujol, Raventós (2) i Soler (5). 12/26 de 2 punts. 12/30 triples (5 Watts, 3 Bahí, 2 Peña i 1 Strautmane i Soler). 2/3 tirs lliures. 34 rebots (7 Kovacevic). 19 assistències (5 Ramette). 76 de valoració (19 Watts).BENFICA:Martins (7), Monteiro (10), Soeiro (11), Warley (3) i Zubac (3) –cinc inicial–; Cruz (8) i Rodrigues (11). 11/27 de 2 punts. 6/24 triples (2 Cruz i Soeiro, 1 Monteiro i Rodrigues). 13/19 tirs lliures. 33 rebots (12 Monteiro). 8 assistències (3 Warley i Monteiro). 42 de valoració (15 Monteiro).PARCIALS:11-16, 23-7 (34-23), 8-19 (42-42) i 20-11 (62-53).

El Cadí la Seu afrontarà el partit de tornada de la primera eliminatòria de l’Eurocopa dijous que ve a la pista del Benfica amb 9 punts d’avantatge. El conjunt urgellenc es va emportar la victòria en el partit d’anada per 62-53 i tindrà aquest marge en aquesta eliminatòria d’anada i tornada per accedir als vuitens de final de la segona competició europea. El Cadí la Seu va fer un partit irregular, ja que va arribar a guanyar de 15 punts en el tercer quart, i perdia de 2 a 7’ del final. Watts amb 19 punts, i 5 de 10 en triples en moments importants, va ser la més destacada.

Les urgellenques van tenir problemes en el primer període, van perdre força pilotes i no van estar encertades en els triples (1/10). El Benfica va dominar i es va avançar de 7 punts (9-16). En el segon quart, el Cadí va trobar l’encert en atac, va fer un parcial de 13-0 que li va servir per capgirar el partit (28-20) i va arribar al descans amb 11 punts de marge, 34-23.

El bon joc del Cadí es va mantenir en l’inici de la segona meitat i va assolir el màxim avantatge de 15 punts (42-27). A partir d’aquí, però, es va descentrar amb dos triples seguits anotats pel conjunt portuguès. El Benfica va trobar el camí cap a la cistella i va empatar el partit (42-42) al final del tercer quart després d’un parcial increïble de 0-15. En l’inici dels darrers 10 minuts, les portugueses es van avançar (45-47), però dos triples seguits de Bahí van tornar a posar al davant les urgellenques. Watts va fer els darrers 11 punts, amb tres triples, i va deixar el marcador amb el 62-53.