Eurolliga

La Virtus Bolonya amarga la nit de reis al Barça (75-83)

Els d’Scariolo han trobat Teodosic, que s’ha exhibit un dia més, i Ojeleye com a grans referents

El Barça ha tancat la primera vola de la màxima competició continental amb una derrota al Palau Blaugrana contra una Virtus Bolonya (75-83) que ha sabut gestionar sempre l’avantatge dominant des del salt inicial. Els blaugrana han estat sempre un nivell per darrera físicament. El Barça ha trobat a faltar moltes primeres espases com Higgins (1/7 tirs), Laprovittola (2 cistelles), Sanli (1) o Jokubaitis (0 punts).

Els blaugrana han topat ràpidament amb una Virtus Bolonya molt sòlida al darrera imposant el seu físic i sobretot trobant els punts de Ojeleye que ha provocat constants desajustos. Els italians han agafat un màxim avantatge de 12 punts (18-30) contra un Barça erràtic en el tir amb Kuric en el cinc titular davant la baixa de Satoransky per una tendinitis al turmell dret. L’entrada d’Abrines, amb tres triples, ha canviat la dinàmica i el Barça ha fet un parcial d’11-0 que ha retornat la igualtat (29-30). Al descans tot estava obert (39-42).

A la segona part els blaugrana s’han situat per davant (53-51 després d’un parcial de 14-4 però no han tingut continuïtat. Després del 57-56 Teodosic ha decidit donar una lliçó de bàsquet magistral i liderar un parcial de 0-8 (57-64). Els de Jasikevicius ja han anat a remolc i tot i acostar-se a tres punts a 3 minuts pel final (70-73). Però un triple de Teodosic i dues cistelles de l’exNBA Ojeleye han liderat un 0-11 que ha sentenciat (70-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)