Lliga femenina

L’Spar Girona lliga el seu setè triomf seguit (62-72)

La defensa i els punts de Gardner i Sykes permeten a l’Uni refer-se d’una mala primera meitat contra l’Estudiantes

Setena victòria seguida de l’Spar Girona, que reacciona a temps a la pista de l’Estudiantes. L’Uni, que perdia de 9 al descans (34-25), capgirava el partit al tercer quart (4-19) protagonitzat per Gardner, autora de 12 punts. La 35 acaba amb 14 i Sykes en fa 15, amb Mollenhauer com la màxima anotadora del partit amb 21.

L’inici, amb Labuckiene (0-2) i Cornelius (7-13) titulars, era groc amb 6 punts d’Araújo (10-15). Canut ja havia canviat tot el cinc després de temps mort local a 2:42 i dues accions de Billie Massey donaven el primer avantatge a les negres, que lligaven un 9-2 –16-15 a 50segons, temps mort gironí–. Drammeh a passada d’Etxarri al tall tancava el primer quart 16-17 amb una sola falta de l’Uni (4 l’Estudantes).

5 punts seguits de Mollenhauer (23-19) i el desencert visitant, contra la defensa local cada cop més tancada, donaven la iniciativa a les locals, que mitjançant Gretter de tir lliure –falta de Gardner a pilota perduda– i Erauncetamurgil després de l’ofensiu de Fingall estiraven la diferència (26-19). El 8-0 obligava Canut a aturar-ho a 5:33 per la mitja part. Parra era l’autora del primer triple groc, al sisè intent, que tenia el tercer de Mollenhauer com a resposta (29-22) i Méndez de tir lliure deixava el 34-25 a la mitja part amb tres cistelles de l’Uni al segon quart: 18-19 Flores i 30-24 Labuckiene a més de la de Parra.

Contundent

El descans permetia l’Spar Girona sortir més endollat en defensa i lligar un 0-8 amb 6 punts de Gardner (34-33) i una falta flagrant rebuda de Gretter, que anotava els primers punts locals a 5:46 (36-33). La MVP del curs passat a la LF tornava a situar les grogues per sobre (36-37) i anotava el seu 12è punt (36-39) abans de seure a 2:28. Flores de 6,75 m i assistint Labuckiene en l’últim minut deixava el 38-44, la màxima gironina amb una sola cistella encaixada.

Flores l’enfilava (39-46) després de tècnica a Sykes, que anotava en suspensió a 6:19 (46-52) i sola després de recuperació a 4:49 (48-56). Mollenhauer anotava el seu quart triple després de temps mort (51-56), com Etxarri (51-59). Una altra recuperació a camp propi de Sykes, amb falta de Billie Massey a la safata, permetia a la 20 fer el 51-62 amb addicional a 3:35. Un altre triple, ara de Cornelius, situava la màxima de 12 (53-65). Araújo també fàcil després de recuperació feia el 57-69 però de nou Mollenhauer de 6,75 m impedia les grogues respirar tranquil·les i Sykes tancava sobre la botzina el marcador (62-72).